stenskottsskydd - Stenskottsfilm - Solna, Stockholm

Stenskott foliering, Stenskottsskydd, Stenskottsfilm

Vill du ge din bil en ny och fräsch look för att den ska se ut som den gjorde i visningsrummet? Då har du kommit helt rätt! När det gäller bilutsmyckning i Stockholm behöver du inte leta längre än våra tjänster.

Vi har över 10 års industriledande erfarenhet inom bilutsmyckning och betjäning och har genom åren aldrig haft något sämre än fullständig belåtenhet från våra underbara kunder.

Här på ”KamarWorks” använder vi bara produkter av bästa kvalitet för att ge våra kunders bilar det allra bästa.

VÅRA PPF-TJÄNSTER
Vi erbjuder ett utbud av färg- och lackskyddsfilmer med installeringstjänster vilket gör det busenkelt för dig att hitta en lösning som passar dina behov och din budget.

Hos "KamarWorks" är vi stolta över det faktum att vi endast litar på en kombination av de allra bästa materialen och de mest kompetenta proffsen med över 10 års erfarenhet inom den tjänst du väljer.

HAR DU EN FRÅGA OM ATT SKYDDA LACKEN PÅ DIN BIL?

PAKETPRISER - Stenskottsskydd / stenskottsfoliering, Stockholm

Lackskyddsfilmer varierar i pris beroende på det material du väljer. Vid eventuella frågor får du mer än gärna kontakta oss – vi svarar gärna på alla de frågor du kan tänkas ha. Installation av våra lackskyddsfilmer inkluderas vid följande alternativ:

PAKETPRIS 1 – SATS MED SKYDD AV HELA FRÄMRE DELEN

PRIS FRÅN

13 000 kr

inklusive moms

Vårt paket med skydd av hela främre delen av fordonet är vårt mest populära alternativ. Detta skydd ger dig en så ren look som möjligt med majoriteten av panelerna inlindade i skyddsfilm, vilket eliminerar de synliga linjerna vid delvis skydd av bilen. Detta paket ger dig ett utmärkt skydd av bilens främre del där de flesta stenskott och skador sker.

Stenskottsfilm paketpris 2

Främre stötfångare

Hela motorhuven

Främre vingar

Backspeglar

Strålkastare

PAKETPRIS 2 – UTÖKAD SATS MED SKYDD AV HELA FRÄMRE DELEN

PRIS FRÅN

15 000 kr

inklusive moms

Vårt utökade skydd för främre delen av fordonet är designat att fokusera på de områden som är mest utsatta för skador vid användning – både på och utanför vägar. Detta paket är perfekt för vardagsbruk av fordon och ser till att alla de mest utsatta områdena på fordonet är täckta.

Stenskottsfilm paketpris 3

Främre stötfångare

Hela motorhuven

Främre vingarna

Strålkastare

Sidokjolar

A pelare

Taklist

Backspeglar

PAKETPRIS 3 – HELTÄCKANDE SKYDDSSATS

PRIS FRÅN

42 000 kr

inklusive moms

En heltäckande sats ger dig det ultimata skyddet för en orosfri körupplevelse. Skydda alla målade delar av fordonet för att säkerställa att inga skador uppstår till följd av stenskott och andra föremål vid vardagligt bruk. Detta skydd ser inte bara till att stenskott hålls borta utan skyddar även mot mindre repor på bilens alla paneler. Med fullständig sinnesro för en äkta körupplevelse bevaras din bils fabriksmålade yta i perfekt tillstånd.

Stenskottsfilm paketpris 4

Främre stötfångare

Hela motorhuven

Främre vingarna

Backspeglar

Strålkastare

Bakskärmar

Koffertsats

Bakre stötfångare

A/B/C-pelare

Bakre stötområdet

Tak

Sidor

Slutresultatet är att din bil har en helt ny look samtidigt som lacken skyddas på ett extremt effektivt sätt. Livslängden på skyddet beror på vem du frågar, men vi tror på att sätta realistiska förväntningar. I slutändan beror det helt på hur väl skyddet underhålls. Vi kan med gott samvete säga att den förväntade livslängden är 3 år för en bil som används dagligen, men tillverkarens officiella ord är 5-7 år. Detta är ett otroligt alternativ till att lackera bilen utan att kompromissa med bilens integritet och återförsäljningsvärde.