Foliera ditt bil hos oss - i Solna, Stockholm

Genom att sätta stora paneler av helt avtagbar vinyl på ditt fordon ger vi din bil ett helt nytt utseende samtidigt som den ursprungliga färgen finns kvar. Till skillnad från sprayer kan en vinylwrap snabbt och enkelt tas bort igen så du kan återgå till den ursprungliga färgen. ”KamarWorks” har olika versioner av vinylwrap som Gloss, Matte eller Satin, samt specialfilmer som Flip-färg och Chrome. Vi samarbetar med "VN Vinyls AB", "Hexis AB" och vi alltid beställar varor efter eran önskemål.
Dessa högkvalitativa produkter gör att vinylen har samma utseende och ytstruktur som vanlig färg, och filmen i sig skyddar bilen mot stenskott, frätningar och väderförhållanden. Detta gör att bilens framtida värde bevaras.

Helfoliering

Bilfoliering § vinylfolier

För att uppnå ett fullständigt färgbyte på ett fordon krävs en enorm mängd arbete och noggrant fokus på detaljer. Arbetet börjar med en tvätt för att ta bort lös smuts och damm. Sedan följer en putsning för att se till att ytan är helt förberedd och fri från vägrester och smuts. Vi monterar sedan ner delarna på ett säkert sätt (dörrhandtag, speglar, kofångare, grill, lyktor, baklyktor, emblem, osv.) för att rengöra alla kanter och delarna runt omkring så att kanterna på vinylen inte lossnar.

Hela bilen dekontamineras sedan med vår speciella ytrengöring för att bli av med vax och andra medel. Förberedelserna är en av de viktigaste delarna i arbetet och vi undviker att använda klister som kan skada färgens integritet. Vi använder sedan knivlös tejp framför att riskera att skära i lacken.

Blackout-paket varierar mycket från bil till bil, men de är vanligtvis den första och viktigaste estetiska förändringen du kan göra på din bil. Fula kromdelar som bilföretag använder i fönster, grill, emblem, med mera kan nu räddas. Vi erbjuder vinylwrapping, målning av emblem, målning av grill, ljusrökning och pulverbehandling av hjulen. Till skillnad från färg som har en tendens att flagna och kan vara extremt dyrt, så väl som permanent, erbjuder vi en perfekt lösning. Vi kan även erbjuda vilken färg som helst för att utsmycka hjulen och skapa vilken drömkombination du än kan tänka dig!

Hos "KamarWorks" är vi stolta över det faktum att vi endast litar på en kombination av de allra bästa materialen och de mest kompetenta proffsen med över 10 års erfarenhet inom den tjänst du väljer.

HAR DU EN FRÅGA OM FOLIERING AV BIL?

EXEMPELPRISER - Bilfoliering, Helfoliering - Stockholm

Foliering, eller wrapping, kan variera i pris beroende på vilka material som väljs.
Vid eventuella frågor får du gärna kontakta oss, vi svarar gladeligen på alla frågor du kan tänkas ha.

MINIBILAR

PRIS FRÅN

18 000kr

inklusive moms

mini

Alla minibilar

SMÅ BILAR

PRIS FRÅN

20 000 kr

inklusive moms

Small

Alla små bilar

MEDELSTORA

MEST POPULÄR

PRIS FRÅN

25 000 kr

inklusive moms

Medium

Medelstora bilar

STORA BILAR

PRIS FRÅN

30 000 kr

inklusive moms

Large

Alla stora bilar

Slutresultatet är att din bil har en helt ny look samtidigt som lacken skyddas på ett extremt effektivt sätt. Livslängden på skyddet beror på vem du frågar, men vi tror på att sätta realistiska förväntningar. I slutändan beror det helt på hur väl skyddet underhålls. Vi kan med gott samvete säga att den förväntade livslängden är 3 år för en bil som används dagligen, men tillverkarens officiella ord är 5-7 år. Detta är ett otroligt alternativ till att lackera bilen utan att kompromissa med bilens integritet och återförsäljningsvärde.